If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте колеги!Купих си Алфа 166 2.4 JTD,светна ми на таблото едно като дюза и все едно разпръсква гориво.Може ли да ми кажете какво е това.И как се отстранява тази повреда и дали е сериозна.Колата иначе си пали и работи.
Здравейте колеги!Купих си Алфа 166 2.4 JTD,светна ми на таблото едно като дюза и все едно разпръсква гориво.Може ли да ми кажете какво е това.И как се отстранява тази повреда и дали е сериозна.Колата иначе си пали и работи.
1 Светва лампа
2 Диагностика
3 След второто
sigpic 156Facelift 1.9JTD16V1591.9JTDm16V1662.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Колега това е т.н чек лампа това показва че има регистрирана/и,грешки,Първо се закача на диагностична апаратура да се види какъв е проблема и чак тогава се задейства процедура по решаването на проблема иначе с предположения не става за съжаление.
Успех
Съветвам те да използваш някои от клубните сервизи много са в час момчетата,Успех
sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
да от дефектирал датчик,не от самия термостат,абе сака си комютър,защо да гадаем сега на сляпо да объркваме колегата,тъкмо си я е купил и ние сега да му напълним главата със скъпи части и ремонти а може и да е нещо незначително например от даване на ток и тнт.
Ни се коси. Моята Алфа я имам от 2 год и нещо и като застудее тая лампа светва. Нямам никакви ядове. Щом върви нормално и не ти прави впечетление че нещо е нередно карай и си свиркай. Тва Алфата е животно със свое чнение
Comment